// Ajankohtaista

Täällä kuulet ensimmäisten joukossa Jannen tulevista töistä ja julkisista esiintymisistä.


Huippusuosittu napakympPI-ohjelman kakkoskausi pärähti käyntiin!

Janne Katajan luotsaama legendaarinen Napakymppin kakkoskausi pärähti käyntiin viikonloppuna Nelosella! Ohjelmaa saamme seurata 15 jakson verran. Jannen lisäksi ohjelmassa nähdään tuttuun tapaan Niina Lahtinen sekä Lenni-Kalle Taipale.Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset -elokuva kerää mahtavia arvosteluita

Viimeviikolla ensi-iltansa saanut odotettu lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on kerännyt jo huimasti mahtavia arvosteluita. Jos et vielä käynyt katsomassa elokuvaa, niin käy ihmeessä (ja ei se väärin ole käydä toistamiseenkin).Rillirousku ja Isonapa Jälleen Facebookissa..

Ensi-iltaan on enää muutama päivä aikaa. Mitä Rillirousku ja Isonapa haluavat kertoa tällä kertaa? Katso Facebookista.


Onko tämä totta, Rillirousku ja isonapa facebookissa?

Ensi-iltahan on vasta ensiviikolla, mitäs asiaa Poliiseilla on? Katso video Facebookista.Heinähattu, vilttitossU ja rubensin veljekset reilun kahden viikon päästä!

Katso alta tyttöjen tekemä Janne Katajan haastattelu! Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset - elokuva ensi-illassa 24.11.2017.Napakympistä toinen kausi!

Huikean suosion saavuttanut, legendaarisen treffiohjelma Napakympin uudistettu versio saa jatkoa! Nyt voit hakea osallistujaksi huippusuosittuun ohjelmaan - jos elämäsi rakkaus on vielä hakusessa, hae mukaan nyt.

Siirry tästä Nelosen sivuille ja täytä hakemus.


Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset - leffakirja!

24.11.2017 ensi-iltansa saavan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kunniaksi Nopolan sisarusten verraton lastenromaani julkaistaan leffakannella ja valokuvaliitteellä varustettuna! Kannen ja liitteen valokuvat ovat peräisin suoraan kuvauspaikoilta. Sisuskuvitus on tuttuun tapaan Salla Savolaisen käsialaa. Lisätietoa Tammen sivuilta.


Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset
-elokuvan ensi-ilta lähenee - katso traileri!

Uuden kotimaisen koko perheen elokuvan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset varsinainen traileri on julkaistu.

Hykerryttävät nimiroolit Heinähattuna ja Vilttitossuna tekevät Emily Shipway ja Ella Kangas ovat kuin hypänneet suoraan kirjoistamme valkokankaalle”, kertovat tuoreen version elokuvasta nähneet Sinikka Nopola ja Tiina Nopola.

 "Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään rakastetut Heinähatun ja Vilttitossun suurelle elokuvayleisölle. Traileri antaa esimakua siitä, mitä on luvassa”, kertoo tuottaja Jarkko Hentula.

Anna Dahlman ohjaa Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset perustuvan elokuvan. Nimiosissa nähdään Emily Shipway ja Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja sekä sivuosissa Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kiti Kokkonen ja Pekka Strang. Elokuvan tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä.


legendaarinen napakymppi alkaa torstaina 21.9. nelosella!

Legendaarinen Napakymppi palaa ruutuun Janne Katajan juontamana torstaina 21.9.2017 klo 21.00 Nelosella.


Ilkka arvosteli näytelmän yksi mies, kaksi pomoa

Yksi mies, kaksi pomoa roiskii överihuumoria ja verbaaliakrobatiaa

"Seinäjoen kaupunginteatterin syksyn avaa Richard Benin käsikirjoittama menestyskomedia Yksi mies, kaksi pomoa. Näytelmä hieroo överihuumorista pitävien naurunystyröitä urakalla: se suksii tyylipuhtaasti kreisikomedian latuja. Juonesta viis. Pääasiassa on nyt näyttämölle katettu kimurantti suhdesoppa, joka tarjoillaan kaikenkirjavin slapstick-vitsein kuorrutettuna.

Yksi mies, kaksi pomoa -näytelmässä täytekakut eivät lennä päin naamaa, mutta lähellä sitä ollaan. Jotain muuta nimittäin lentävät – aivot narikkaan. Samaa heittäytymistä vaaditaan katsojalta. Näytelmän vierailevana tähtenä esiintyy Janne Kataja. Häntä osuvampaa koomikkoa päärooliin tuskin olisi voinut löytää. Kataja saa valjastaa roolissaan käyttöön koko ilmerepertuaarinsa. Verbaaliakrobatiakin häneltä luonnistuu. Kataja esittää Francisia, työtöntä ja nälkäistä luuseria, joka onnistuu rahapulassa palkkaamaan itselleen kaksi pomoa. Alkaa pähkähullut mittasuhteet saava ruljanssi, kun Francis yrittää pitää pomot pomot erillään ja tietämättöminä toisistaan. Lipevien puhelahjojensa ansiosta hän onnistuukin, mutta loppua kohden langat alkavat karkailla hyppysistä. Näsistä draamallisista törmäyskohdista näytelmä punoo mehukkaimmat hupailunsa. Juonikuviota mutkistavat myös muun muassa yksi mieheksi tekeytyvä nainen ja yksi yltiöpäisen rakastunut romantikko."

- Anne Puumala, Ilkka


yksi mies, kaksi pomoa - syyskuussa seinäjoen kaupunginteatterissa!

Janne Kataja nähdään syyskuussa Yksi mies, kaksi pomoa -komedian pääroolissa Seinäjoen kaupunginteatterissa. Katso alta video jossa Janne esittelee Seinäjoen teatteria.

Osta lippusi näytelmään ennakkoon täältä.
syyskuu ja uusi napakymppi lähestyy, tsekkaa tunnelmia sarjan kuvauksista!

Janne Kataja juontaa syyskuussa Nelosella alkavaa uutta Napakymppiä. Jannen rinnalla Napiksessa nähdään myös Lenni-Kalle Taipale sekä Niina Lahtinen. Alla hieman esimakua tulevasta, nimittäin valokuvia sarjan kuvauksista. Hauskoja ja kutkuttavia hetkiä näyttää olevan luvassa!
KORPELAN KUJANJUOKSU SAA JATKOA!

Yle esittää uusintana Korpelan kujanjuoksu -sarjan ensimmäisen tuotantokauden sunnuntaisin, 6.8. alkaen, ja uudet toisen kauden jaksot nähdään heti perään.
Kolmas kausi on tulossa ruutuun vuoden 2018 puolella.

Tarkemmat tiedot YLE:n sivuilta


HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET somessa

Tervetuloa seuraamaan Heinis-leffan tekoa Instagramissa ja Facebookissa!


HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET -traileri julkaistu

Katso alta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan traileri ja bongaa Janne!


Tunnelmia Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset -elokuvan kulisseissa

Kesäisiä tunnelmia Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kuvauksista. Kuvissa vilahtaa Janne Katajan lisäksi mm. Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Pilvi Hämäläinen, Pekka Strang ja Krisse Salminen.Janne Kataja juontaa uuden Napakympin,
apureina Lenni-Kalle Taipale ja Niina Lahtinen.

Yksi Nelosen syysohjelmiston varmasti odotetuimpia ohjelmauutuuksia on rakastetun ja supersuositun Napakympin paluu suomalaisten tv-ruutuihin. Ohjelman puikoissa nähdään tunnettu ja takuuviihdyttävä kolmikko!

Syyskuussa Nelosella alkavan Napakympin juontaa näyttelijä ja koomikko Janne Kataja. Jannen ja osallistujien apuna nähdään näyttelijä ja koomikko Niina Lahtinen, joka tarjoaa korvaamatonta tukea elämänsä ehkä jännittävimmän paikan eteen astuville Herra ja Neiti X:ille.

Napakympin keskiössä on juontajan lisäksi tietenkin myös tunnelman katossa pitävä pianisti. Pestin ottaa omakseen The Voice of Finlandistakin tuttu virtuoosi Lenni-Kalle Taipale, joka ei jää myöskään soittimensa takana sanattomaksi.

Janne Kataja suhtautuu ohjelmaan intohimolla, sillä Napakympissä ollaan elämän suurten kysymysten äärellä.

"On kutkuttavaa, että tässä on mahdollisuus siihen, että kaksi yksinäistä kohtaa. Toisaalta on myös hauskaa nähdä kelle osuu Keuruu", Kataja lohkaisee.

Napakymppi alkaa Nelosella syyskuussa. 

Lenni-Kalle Taipale, Janne Kataja ja Niina Lahtinen uudessa Napakymppi-ohjelmassakaikki vastaan 1 jatkuu syksyllä!

Kaikki vastaan 1 saa jatkoa syyskuussa! Syksyllä jälleen yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä, ja lopulta potin korjaa kotiin joko studiopelaaja tai joku onnekas kotipelaaja. Syyskaudella ohjelma uudistuu hieman, sillä Janne Katajan rinnalla ohjelmassa on uusi temppumestari. Sara Forsbergia ei nähdä enää remmissä, mutta meininki ei hidastu tulevaisuudessakaan - uusi temppumestari julkistetaan elokuussa.

Nelosen Kaikki vastaan 1 -sarja saa jatkoa syksyllä 2017!


HEINÄHATTU JA VILTTITOSSU -KIRJASTA ELOKUVA

Tunnetusta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin Veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Päärooleissa on joukko maan parhaita komediatähtiä. 

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamasta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Lukuharjoituksista julkaistuissa kuvissa näkyvät Heinähatun rooliin valittu 8-vuotias Emily Shipway sekä Vilttitossua esittävä 6-vuotias Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään mm. Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa 2017.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset kuvataan tulevana kesänä. Elokuvan levittää elokuvateattereihin marraskuussa 2017 SF Studios ja sen televisioensi-ilta nähdään myöhemmin Nelosella. SVOD-oikeudet on hankkinut Elisa Viihde. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 12 kirjaa, joista Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan tiimi


KAIKKI VASTAAN 1 ALKAA NELOSELLA HELMIKUUSSA!

Katso, pelaa mukana, ja voittaja voit olla SINÄ! Ja kanssasi pelaamassa Anni Hautala, Sara Forsberg ja Janne Kataja. Ohjelman FB-sivulle pääset tästä.

Kaikki vastaan 1 on Nelosen kevään uusi koko perheen live-show, jossa yksi studiopelaaja kilpailee koko Suomea vastaan yllättävissä tehtävissä. Katsojien on myös mahdollista osallistua peliin puhelimillaan Kaikki vastaan 1 -sovelluksen kautta, ja erityisesti studioyleisöltä toivomme peli-intoa, sillä pelaamalla voi voittaa jopa tuhansia euroja! Pelaamiseen voivat osallistua kaikki katsojat älypuhelimillaan, mutta voittaakseen rahapotin pelaajan täytyy olla 15-vuotias. Lue lisää täältä!


JANNE KATAJA HULVATTOMASSA BRITTIKOMEDIASSA SYKSYLLÄ 2017

Yksi mies, kaksi pomoa

Francis (Janne Kataja) on nälkäinen ja työtön luuseri, jonka eteen onni potkaisee kaksi pomoa näiden tietämättä toisistaan. Luvassa on kaksi palkkaa mutta samalla mahdoton ruljanssi, kun Francis pyrkii pitämään toisiaan etsivät pomot erillään. Tilanne on nimittäin se, että toinen pomoista on toisen valepukuinen tyttöystävä ja poliisikin on parivaljakon perässä.

Huh!

Asiat saati valeasut eivät pysy tolallaan eikä mielikuvituskaveristakaan ole pelastukseksi älyttömän hauskan komedian kiihdyttäessä vauhtia. Ja seurauksilta, niiltä ei ole turvassa yleisökään.

Yksi mies, kaksi pomoa on brittiläisen Richard Beanin menestyskomedia vuodelta 2011. Naurupaketti pursuaa fyysistä ja verbaalista komiikkaa. Musiikin skifflebändille on säveltänyt Grant Olding. Hulvaton suomennos on Mikko Koivusalon taattua käsialaa. Komedian ohjaa Jaakko Saariluoma.

Osta lippusi tästä


janne kataja mukana uudessa koko perheen viihdeohjelmassa

Kaikki vastaan 1 (2017)

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

Nelosen uuden Kaikki vastaan 1 -sarjan Janne Kataja, Anni Hautamäki ja Sara Forsberg


Korpelan kujanjuoksu dvd:nä

Korpelan Kujanjuoksun ensimmäinen tuotantokausi on nyt saatavilla tupla-DVD:nä. Loistava lahjaidea isänpäiväksi tai vaikkapa jouluksi!

Tilaa omasi täältä: http://www.discshop.fi/tv-sarjat/dvd/korpelan_kujanjuoksu_2_disc/P113736#reviews

JANNE KATAJA MUKANA YLEN UUDESSA KOTIMAISESSA SARJASSA

Korpelan kujanjuoksu on YLE:n kotimainen sarjauutuus. Tämä komediallinen draamasarja saa tv-ensi-iltansa YLE TV1 Kotikatsomossa 4.9.2016. klo 21.05.
Rooleissa nähdään Janne Katajan lisäksi muun muassa Esa Latva-Äijö, Karoliina Vanne, Juhani Niemelä ja Tuija Vuolle.

Tarkemmat tiedot YLE:n sivuilta


Kuokkavieras kataja testaa suomalaisten vieraanvaraisuuden

5.9. alkavassa uutuussarjassa Janne Kataja testaa suomalaisten vieraanvaraisuuden. Kuokkavieraana kulkevan Jannen mukana ovat vain kuvaaja ja äänittäjä, eikä taskussa ole lantin lanttia. Katso tuore video Kuokkavieras-ohjelman sivuilta

Kuokkavieras alkaa Jimillä maanantaina 5.9. klo 21


Kuokkavieras kataja alkaa 5.9.2016!

Mitä tapahtuu, kun Janne Kataja tupsahtaa kylään aivan pyytämättä ja yllättäen? Se selviää, kun Kuokkavieras Kataja alkaa Jimillä maanantaina 5. syyskuuta kello 21!


Janne On riihimäeltä!

http://www.riihimaenseutu.fi/riihimaki/


Puhtaana käteen teki katsojaennätyksen

Muun muassa Janne Katajan ja Lauri Ketosen tähdittämä Puhtaana käteen on nyt Rauman Kaupunginteatterin historian katsotuin puhenäytelmä. Ennätys rikkoutui torstaina 14. huhtikuuta.

Huikean menestystarinan viimeiset näytöspäivät ovat nyt käsillä. Ole osa suurta ennätysjuhlaa ja tule katsomaan esitys! Osta lippusi ja naura itsesi isoon nautintoon.

Lue lisää ja varaa paikkasi ennätyskatsomossa: Puhtaana käteen

ammattimainen juontaja tai aitoa tilannekomiikka - tai sekä että!

Kun näkee sen vaivan, että järjestää tilaisuuden, kannattaa se saman tien tehdä hyvin – siis tarjota vieraille mukavaa tunnelmaa ja unohtumattomia elämyksiä. 

Kaipaako tapahtumasi ohjelmanumeroa tai vaikkapa juontajaa? Janne tuo juhlaasi tässä ja nyt –komiikkaa, illuusioita ja taikuutta tai juontaa tilaisuuteesi varmalla otteellaan alusta loppuun. Ota yhteyttä Ohjelmakauppaan ja tilaa Janne esiintymään tilaisuuteesi – kannattaa toimia nopeasti, sillä suosituimmat päivät täyttyvät kovaa kyytiä.