// Ajankohtaista

Täällä kuulet ensimmäisten joukossa Jannen tulevista töistä ja julkisista esiintymisistä.

SUOMALAISTEN VIERAANVARAISUUTTA TESTATAAN MTV:N KUOKKAVIERAS KATAJA -OHJELMASSA

Janne Katajan johdolla matkataan ma 20.3. alkaen Kemistä Sauvoon ja Kauhavalta Parikkalaan.

MTV:n Kuokkavieras Kataja -ohjelmassa 10 eri paikkakunnalla koetaan 42 tunnin aikana aitoja ja mieleenpainuvia kohtaamisia. Kunkin reissun päätteeksi annetaan arvio vieraanvaraisuudesta sekä luovutetaan vierailusta kertova plakaatti kunnan edustajille.

Kuva: epressi.com

(Kuva: Epressi)

Mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun Janne Kataja, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru heittäytyvät suomalaisten vieraanvaraisuuden armoille? Kuokkavieras Kataja -ohjelmassa kolmikko tiputetaan satunnaiselle suomalaiselle paikkakunnalle ja 42 tunnin ajan heidän ainoa turvansa on paikallisten avuliaisuus. Ohjelma alkaa MTV:llä maanantaina 20. maaliskuuta klo 20.

Ohjelman ydin on tapahtumien täysi ennakoimattomuus ja yllätyksellisyys sekä lukemattomat aidot ja mieleenpainuvat kohtaamiset. Kymmenen jakson kuluessa Janne, Hannu ja Sami pääsevät arvioimaan vieraanvaraisuutta Kemistä Sauvoon ja Kauhavalta Parikkalaan. He seikkailevat niin maalla, vedessä, ilmassa kuin jäälläkin, istahtavat kahville Marttojen, palomiesten ja paikallisten nuorten kanssa, kerjäävät suihkuja, hammaspesuja, lounaita, yösijoja ja teatterilippuja, tutustuvat paikallisiin taiteilijoihin ja kulttuurikohteisiin, nähtävyyksiin ja yrityksiin sekä kuulevat lukuisia tarinoita. Kunkin reissun päätteeksi on aika antaa arvio vieraanvaraisuudesta sekä luovuttaa vierailusta kertova plakaatti kunnan edustajille.

"Kun lähdemme kolmikkomme kanssa ohjelmassa reissuun emme oikeasti tiedä, mitä vastaan tulee, sillä ohjelmassa ei ole kohdepaikkakunnan lisäksi mitään ennalta päätettyä, sovittua tai suunniteltua. Itselleni tärkeää tällaisena tiedonhaluisena – voisi kutsua uteliaaksikin – ihmisenä on se, kun pääsemme tutustumaan aidosti siihen, miten suomalaiset eri puolilla Suomea asuvat. Sillä milloin tv-kamerat ovat päässeet sukeltamaan suomalaisten koteihin niin, ettei kotia olisi laitettu tv-kameroille valmiiksi: puunattu ja putsattu ja heitetty vaatteita vaatekaappiin?", Janne Kataja kysyy.

"Me pääsemme näkemään puhtaan aidosti suomalaista arkea ja menemme keskelle ihmisten elämää ja elämäntilannetta, josta meillä ei ole etukäteen mitään tietoa. Ohjelmassa on paljon huumoria, hauskuutta, vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin, mutta myös yllättävän paljon syvällisiä keskusteluja, kannanottoja ja terveisiä – jopa päättäjille eri puolille Suomea – siitä, miten me suomalaiset voimme ja siitä, millaisen haluaisimme Suomen olevan tulevaisuudessa", hän jatkaa.

Tutustu ohjelmaan sekä kolmikon jäseniin tästä.

Katso esimakua Kuokkavieras Kataja -ohjelmasta täältä.

#kuokkavieraskataja

Kuokkavieras Kataja alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 20.3.2023 klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy.


KEIHÄSMATKAT TV:SSÄ JA RUUDUSSA

Sarja alkaa vuodesta 1972, jolloin Kalevi Keihänen oli juuri hankkinut kaksi omaa lentokonetta ja perustanut oman lentoyhtiön Spearairin. Näyttävään chinchilla-turkkiin pukeutunut reissuisäntä Keihänen pitää tunnelmaa yllä ja loman aikana niin miehet kuin naisetkin antautuvat paikallisten houkutusten vieteltäviksi.

TV-sarjassa on liuta tuttuja näyttelijöitä, kuten Jenni Banerjee, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Taisto Oksanen, Anna-Leena Sipilä, Martti Suosalo ja Niina Lahtinen. Myös Janne Katajan pikkusisko Janika Terho nähdään lentoemännän roolissa.

Kuva: Ruutu.fi

(Kuva: Ruutu)

Katso Ruudussa tai Neloselta maanantaisin. MASKED SINGER TEKEE PALUUN 17.10. - JANNE KATAJA VAKIOPANELISTINA

Koko Suomi pääsee jälleen arvuuttelemaan, kuka on maskin takana, kun vuoden suurin tv-ilmiö Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin.

Kuva: MTV3

(Kuva: MTV3)

Katso MTV3-palvelussa tai lauantaisin 17.10 alkaen MTV3-kanavalla!


KUUTAMOLLA

Janne Katajan juontamassa ohjelmassa tunnetuimmat suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi on valhe. Muiden osallistujien ja yleisön tehtävänä on erottaa totuus valheesta. Ohjelmassa on juontajan lisäksi aina kolme vaihtuvaa vierasta.

Kuva: MTV3

(Kuva: MTV3)

Katso MTV3-palvelussa tai lauantaisin kello 21 MTV3-kanavalla!


OLETKO KÄYNYT JO RIIHIMÄEN PIENESSÄ LELUKAUPASSA? 

Lelukauppa, jonne kannattaa tulla pikkuisen kauempaakin. Koe vanhan ajan lelukaupan tunnelma, joka hurmaa valikoimalla ja iloisella palvelulla. Meillä lapsenmielisyys pääsee irti vanhemmillakin. Tervetuloa!

Riihimäen Pieni Lelukauppa palvelee iloisesti maanantaista lauantaihin klo 10–18.

Tule ja bongaa Janne kassalta!

Lisätietoja

Tutustu myös Facebook-sivuihimmeTÄLLÄINEN ON MASKED SINGER SUOMI -OHJELMA - JANNE KATAJA MUKANA ARVUUTTELEMASSA HENKILÖLLISYYKSIÄ

Masked Singer Suomi -sarjassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. He ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. 

Katsojien kanssa hahmojen henkilöllisyyksiä arvailivat myös Maria Veitola, Janne Kataja, Jenni Kokander ja vieraileva panelisti Tuure Boelius. 

Kuva: MTV3

(Kuva: MTV3)

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue lisää ohjelmasta

Lue lisää


JANNE KATAJA MUKANA SUURMESTARIT-OHJELMASSA 

Suurmestari-ohjelmassa suurmestarin roolissa nähdään Jaakko Saariluoma, ja kilpailijoiden suorituksia tuomaroi Pilvi Hämäläinen. Kilpailijoina nähdään jokaisessa jaksossa Janne Kataja, Jukka Hildén, Jenni Poikelus ja Roni Bäck. Sarjassa nähdään myös vierailevia kilpailijoita.

Kuva: MTV3

(Kuva: MTV3)

Suurmestari MTV3-kanavalla sunnuntaisin 12. huhtikuuta alkaen.

Lue lisääMARKALLA MALLORCALLE JA KAHDELLA KANARIALLE - TÄLTÄ NÄYTTÄÄ ODOTETTU KEIHÄSMATKAT

Eturivin näyttelijöiden tähdittämä Ruudun alkuperäissarja Keihäsmatkat alkaa sunnuntaina 26. tammikuuta.

UUSI PARISUHDE PELI - MUKANA TV:STÄ TUTTU JANNE KATAJA

- Hauska ja suoraviivainen peli aikuisille

- Täynnä viihdyttävää sisältöä!

Peli aikuiseen makuun! Matkustaminen on joillekin pareille unelma, toisille oikea painajainen! Vastaa erilaisiin kysymyksiin ja selvitä, miten hyvin sinä ja kumppanisi ymmärrätte toisianne. Tämä viihdyttävä peli aikuisille synnyttää takuulla keskustelua ja hauskoja tilanteita!

Tutustu tarkemmin

 


RAKASTETTU KORPELAN KUJANJUOKSU KOMEDIATEATTERIN KESÄSSÄ 2020!

– Maailman ensi-illan rooleissa kosolti suositun tv-sarjan näyttelijöitä

Pirunpellosta ja Maalaiskomedioista tuttu kaksikko, käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen, iskee jälleen! Rooleissa nähdään runsaasti pohjana olevan televisiosarjan alkuperäisnäyttelijöitä, kuten Esa Latva-ÄijöJanne KatajaKaroliina Vanne ja Tuija Vuolle.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia.

Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.
 
Korpelan kujanjuoksu saa ensi-iltansa lauantaina 6.6.2020 Tampereen Komediateatterin katetussa kesäteatterissa. Muissa rooleissa nähdään mm. Anna Haaranen, Ari Myllyselkä, Marja Myllylä, Hanna Gibson, Ilkka A. Jokinen, Jere Riihinen, Suvi Salomaa, Aku Sajakorpi ja Jukka Sipponen.
 
Kesäistä Maalaiskomedioiden tunnelmaa huokuvan kokonaisuuden ohjaa ja dramatisoi itse Jukka Mäkinen ja lavastaa Juha Mäkipää.

 
Lisätietoa:

Teatterinjohtaja
Panu Raipia
Suojattu osoite!
0400 625 566

Toimitusjohtaja
Teemu Ojala
Suojattu osoite!
050 541 3923

 


JANNE KATAJA KEIHÄSMATKAT-SARJAN PÄÄROOLISSA

Markalla Mallorcalle ja kahdella Kanarialle!

Keihäsmatkojen uskomaton tarina nähdään TV-sarjana eturivin näyttelijöiden tähdittämänä. Ensi keväänä suoratoistopalvelu Ruudussa nähtävän Keihäsmatkat-sarjan pääroolissa nähdään Janne Kataja. Mukana ovat myös näyttelijät Hannele Lauri, Jenni Banerjee ja Aku Hirviniemi. 

 Lue koko juttu HS:n artikkelista

Hannele Lauri, Janne Kataja, Jenni Banerjee ja Aku Hirviniemi esiintyvät Keihäsmatkat-sarjassa. (KUVA: NELONEN MEDIA) 

(Kuva: NELONEN MEDIA)

LISÄTIEDOT:

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy


HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA ÄRHÄKKÄ KOULULAINEN -ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 14.2.2020

Sinikka ja Tiina Nopolan suositun kirjasarjan Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -kirjaan perustuva elokuva saa ensi-iltansa 14.2.2020. Nopoloiden käsikirjoittaman elokuvan ohjaa Lenka Hellstedt (mm. Kaikki oikein, Minä ja Morrison) ja pääosissa nähdään 8-vuotiaat Emelia Levy (Heinähattu) ja Matilda Pirttikangas (Vilttitossu).


Lisäksi elokuvassa näyttelevät Niina Lahtinen (Hanna), Joonas Nordman (Matti), Janne Kataja (Isonapa), Lari Halme (Rillirousku), Pirjo Heikkilä (Helga Alibullen), Krisse Salminen (Halise Alibullen) ja Aksa Korttila (opettaja Annukka). Elokuvan kuvaukset alkoivat tiistaina 4.6.

Heinähattu on juuri aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse. Asiasta seuraa soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit sekä kyläpoliisit Isonapa ja Rillirousku.

”On hauskaa jatkaa yhteistyötä, joka alkoi ’Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset’ -elokuvasta pari vuotta sitten. Odotamme kuvauksia innokkaasti ja käymme niissä silloin tällöin piipahtamassa”, kommentoivat elokuvan käsikirjoittajat Sinikka ja Tiina Nopola.

Elokuvaa kuvataan pääkaupunkiseudulla ja tänään alkaneet kuvaukset jatkuvat heinäkuulle saakka. Elokuvan tuottavat Yellow Film & TV, Ricky Rapper Oy ja Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Elokuvan levittää SF Studios. Lue lisää


IVALO NYT KATSOTTAVISSA ELISA VIIHTEEN AITIOSSA

Janne Kataja on vaihteeksi vakavassa roolissa. Niilo Aikio (Janne Kataja) on Ninan aisapari ja niin loistava valinta rooliin. On piristävää nähdä koomikkona tunnettu Janne välillä vakavammassa roolissa. Hän kuitenkin osaa laukoa toisinaan vitsejä, jotka keventävät tilannetta. Ja koko kuva on erittäin sympaattinen, vaikkakin roolit ovat niin erilaisia: Niilo ja Nina täydentävät toisiaan upeasti työparina.


Vuoden ylivoimaisesti paras kotimainen tv-sarja alkaa vasta nyt – Iina Kuustonen elämänsä roolissa ja 5 muuta syytä katsoa Ivaloa. Lue lisää


Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo (Arctic Circle) saa ensi-iltansa  21.12.2018 – Elisa Viihteen tähän mennessä mittavimman sarjan traileri katsottavissa

Iina Kuustosen, Pihla Viitalan ja nimekkäiden saksalaisnäyttelijöiden Maximilian Brücknerin ja Clemens Schickin tähdittämän Elisa Viihteen alkuperäissarjan Ivalon (Arctic Circle) traileri on nyt katsottavissa täällä. Huhtikuussa 2018 Cannesin MIPDrama Buyers Summitissa kuuden kiinnostavimman uuden draamasarjan joukkoon valitun Ivalon ensimmäiset jaksot tulevat katsottaviksi Elisa Viihteen Aitioon 21.12.2018.

Sarjan tarina saa alkunsa kun ivalolainen poliisi Nina Kautsalo (Iina Kuustonen) löytää kahlehditun naisen syrjäisen erämaamökin kellarista. Naisesta löytyy tappavan vaarallinen virus, joten paikalle kutsutaan saksalainen virusasiantuntija Thomas Lorenz (Maximilian Brückner). Kun virusta ei saada eristettyä, joutuvat Nina ja Thomas tahtomattaan tapahtumien keskipisteeseen. Kilpajuoksu aikaa vastaan alkaa ja täyden epidemian estäminen vaatii Ninalta ja Thomasilta äärimmäisiä uhrauksia Lapin hyytävässä talvessa.

Kuvauksia ääriolosuhteissa
Kansainvälistä rikossarjaa kuvattiin pääosin Inarin ja Utsjoen jylhissä ja lumisissa maisemissa, kovissa pakkaslukemissa. Sata päivää kestäneiden kuvausten aikana pakkanen oli kovimmillaan liki neljäkymmentä astetta ja kameroita pidettiin pakkasessa käynnissä toppatakkien ja hiustenkuivaajien avulla.

Mukana nimekkäitä kotimaisia ja kansainvälisiä näyttelijöitä
Ivalolaista poliisia Nina Kautsaloa esittävä Iina Kuustonen  harjoitteli rooliaan varten muun muassa taistelulajeja ja aseen käyttöä. Kuustosen kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä näyttelevä Pihla Viitala esittää Nina Kautsalon kolhuja elämässään kokenutta siskoa Maritaa. Sarjan keskiössä ovat myös saksalaistähti Maximilian Brückner (War Horse), Clemens Schick (Casino Royale) ja islantilainen Joi Johannsson (Rig 45).

Ivalon muissa keskeisissä rooleissa näyttelevät Jari Virman, Janne Kataja, Taneli Mäkelä, Kari Ketonen, Susanna Haavisto ja Maria Ylipää. Lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Mikko Leppilampi, Inka Kallén ja Kari Hietalahti.

Ivalon ohjaa kansainvälistä uraa tehnyt suomalaissyntyinen ja Saksassa asuva Hannu Salonen (Shades of Guilt), jonka viimeisimpiin töihin lukeutuva Murder by the Lake on rikkonut katsojaennätyksiä Saksassa. Sarjan tuottavat Pohjoismaiden suurin indie-tuotantoyhtiö Yellow Film & TV sekä yksi Euroopan suurimmista tuotantoyhtiöistä Bavaria Fiction. Ivalon (Arctic Circle) kansainvälisestä levityksestä vastaa ranskalainen Lagardère Studios Distribution, joka on alan keskeinen toimija Euroopassa.


Tiedote 18.10.2018

Swingers-kartanon emäntä Ritva (Miitta Sorvali):
”Täältä tulee isot aallot – ja tsunami!"


PAMELA TOLAN SWINGERS-KOMEDIAN PÄÄTRAILERI JA JULISTE JULKI

Pamela Tolan ohjaama Swingers on hyväntuulen kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa. Onneksi tunteet ovat Swingers-kartanossa kiellettyjä ja muutenkin vaihtamalla paranee, vai paraneeko? Ainakin kaikki, mitä tapahtuu kartanossa, jää kartanoon – ja nähdään valkokankailla 30.11.2018.

Elokuvassa esiintyy kotimaisista tähdistä koostuva ensemble cast. Parinvaihtajia esittävät Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo sekä Swingers-kartanon isäntäparia Tommi Liski ja Miitta Sorvali.

”Kiva rentoutua vähän. Kyllähän te tiedätte.” - Parinvaihtaja Esko (Mikko Nousiainen) elokuvassa Swingers

”Me erottiin Arin kanssa tänä aamuna. Tuntuu tosi hyvälle.” - Parinvaihtaja Laura (Marja Salo) elokuvassa Swingers

”Mä käyn ihan kuumana, ku mä aattelen, et sä olisit ton kanssa!” Parinvaihtaja Jani (Janne Kataja) elokuvassa Swingers

”Täällähän ei tarvitse pelätä mitään.” -
Swingers-kartanon emäntä Ritva (Miitta Sorvali) elokuvassa Swingers

”Ei tää nyt pystymisestä oo kiinni.” - Parinvaihtaja Ari (Aku Hirviniemi) elokuvassa Swingers

Trailerissa kuullaan lukuisia Swingersien ”kuuluisia viimeisiä sanoja” ja nähdään vilahduksia parinvaihtoviikonlopun meiningistä. Julisteessa esittäytyvät elokuvan parinvaihtajat.

Lisää kurkistuksia Swingersiin ja elokuvan kuvausten kulisseihin nähdään pian Instagramissa sekä elokuvan että sen näyttelijöiden Instagram-kanavilla: @swingerselokuva #swingerselokuva.

LISÄTIEDOT

ONLINE
#swingerselokuva
Instagram: @swingerselokuva

SWINGERS
Ensi-ilta: 30.11.2018
Tuotantovuosi: 2018
Genre: Komedia


Rooleissa:
-    Kiti Kokkonen ja Janne Kataja ovat vauvantekopaineista kriisiytyneet Veera ja Jani.
-    Marja Salo ja Aku Hirviniemi ovat ruuhkavuosiin kyllästyneet Laura ja Ari.
-    Matleena Kuusniemi ja Mikko Nousiainen ovat menestyneet nautiskelijat Inka ja Esko.
-    Mimosa Willamo ja Roope Salminen ovat uteliaat vastarakastuneet Milla ja Jere.
-    Miitta Sorvali ja Tommi Liski ovat Swingers-kartanon erikoinen isäntäpari Ritva ja Eero.

Ohjaus: Pamela Tola
Alkuperäinen käsikirjoitus: Mikkel Munch-Fals
Käsikirjoituksen sovitus: Niina Lahtinen ja Pamela Tola
Tuottaja: Jesse Fryckman
Osatuottajat: Aku Hirviniemi ja Janne Kataja

Tuotanto: 
Bronson Club Oy www.bronsonclub.com
Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy www.hihhihhii.com
Levitys ja markkinointi:SF Studios Oy www.sfstudios.fiSYNOPSIS
Räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä. Vaihtamalla paranee – vai paraneeko?


PAMELA TOLAN SWINGERS-KOMEDIAN ENSIMMÄINEN TEASERI JULKI!
Pamela Tolan ohjaama, kesällä kuvattu Swingers saa ensi-iltansa 30.11. Ensimmäiset maistiaiset odotetusta komediasta nähdään nyt, kun elokuvasta julkaistaan ensimmäinen teaseri.
Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, kuten nyt julkaistavasta trailerista on nähtävissä.Trailerissa vilahtaa liuta kotimaisia näyttelijätähtiä – Swingersin koko ensemble cast. Parinvaihtajia esittävät Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo sekä Swingers-kartanon isäntäparia Tommi Liski ja Miitta Sorvali.

Jokaisella Swingers-parilla on omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Onneksi vaihtamalla paranee – vai paraneeko? Haastetta parinvaihtoon kun tuovat myös muut Swingers-kartanon säännöt: rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

”Tää ei oo nyt ihan sitä, miltä tää näyttää, että tota…” Parinvaihtaja Jani (Janne Kataja) elokuvassa Swingers

Kurkistuksia Swingersiin ja elokuvan kuvausten kulisseihin nähdään syksyn mittaan Instagramissa sekä elokuvan että sen näyttelijöiden Instagram-kanavilla: @swingerselokuva #swingerselokuva.

LISÄTIEDOT
#swingerselokuva
Instagram: @swingerselokuva

SWINGERS
Ensi-ilta: 30.11.2018
Tuotantovuosi: 2018
Genre: Komedia


Rooleissa:
• Kiti Kokkonen ja Janne Kataja ovat vauvantekopaineista kriisiytyneet Veera ja Jani.
• Marja Salo ja Aku Hirviniemi ovat ruuhkavuosiin kyllästyneet Laura ja Ari.
• Matleena Kuusniemi ja Mikko Nousiainen ovat menestyneet nautiskelijat Inka ja Esko.
• Mimosa Willamo ja Roope Salminen ovat uteliaat vastarakastuneet Milla ja Jere.
• Miitta Sorvali ja Tommi Liski ovat Swingers-kartanon erikoinen isäntäpari Ritva ja Eero.
Ohjaus: Pamela Tola
Alkuperäinen käsikirjoitus: Mikkel Munch-Fals
Käsikirjoituksen sovitus: Niina Lahtinen ja Pamela Tola
Tuottaja: Jesse Fryckman
Osatuottajat: Aku Hirviniemi ja Janne Kataja
Tuotanto:Bronson Club Oy www.bronsonclub.com / Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy www.hihhihhii.com
Levitys ja markkinointi: SF Studios Oy www.sfstudios.fi


SYNOPSIS: Räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.  Vaihtamalla paranee – vai paraneeko?


JANNE KATAJAA NÄHDÄÄN MONIPUOLISESTI TELEVISIOSSA JA ELOKUVISSA SYKSYN AIKANA!
Janne Katajaa nähdään useassa eri roolissa televisiossa sekä elokuvissa syksyn aikana.
Korpelan Kujanjuoksu 3.kausi,  TV1 sunnuntaisin 26.8. - 30.9.2018 klo 21.05 - 21.55
Kaikki vastaan 1 - suorat lähetykset 3.kausi, NELONEN sunnuntaisin 2.9.2019 alkaen klo 19.30
Napakymppi 3.kausi, NELONEN torstaisin 13.9.2018 alkaen klo 21.00

Swingers - kriisikomedia leffateattereissa 30.11.2018 alkaen.
Ivalo - Arctic Circle (rikosdraama) loppuvuodesta 2018 Elisa Viihde / YLE (tarkempi päivä selviää myöhemmin)

Jannea voit nähdä myös livekeikoilla syksyn aikana!
Livekeikkatilaukset: Suojattu osoite! tai Suojattu osoite!

LUOKKAKOKOUS-­elokuvien tuottajalta uusi komedia komeantähtikaartin kera
PAMELA TOLA ohjaa SWINGERS-­komedian

SWINGERS-­elokuvan rooleissa nähdään kotimaisten tähtien ensemble cast:
Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo.

Tuottaja Jesse Fryckman on tunnettu menestyskomedioistaan, kuten Luokkakokous 2 –polttarit (2016), Luokkakokous (2015) ja Kesäkaverit (2014). Parhaillaan Fryckman tuottaa uutta komediaelokuvaa: Pamela Tolan ohjaaman Swingersin kuvaukset alkavatheinäkuussa ja se saa ensi-­iltansa 30.11.2018.

Kyseessä on maamme eturivin näyttelijöihin kuuluvan ja aiemmin lyhytelokuvia (mm. Elmaja Liisa, 2011, yhdessä Pihla Viitalan kanssa) ohjanneen ja käsikirjoittaneen Tolan ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaus. Swingers pohjautuu tanskalaiseen menestyskomediaan, Mikkel Munch-­Falsin Swingeriin(2016). Oman versionsa käsikirjoituksesta ovat sovittaneet Niina Lahtinen ja Pamela Tola. Elokuvan kotimainen versio toteutetaan Bronson Club Oy:n ja Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:nensimmäisenä yhteistuotantona. Swingersin levittää ja markkinoi SF Studios Oy. Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-­ikäistäpariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla taipiilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopunpukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Swingers-­pariskuntia näyttelevät kotimaiset näyttelijätähdet Aku Hirviniemi, JanneKataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen,Marja Salo ja Mimosa Willamo. Kiti Kokkonen ja Janne Kataja ovat vauvantekopaineista kriisiytyneet Veera ja Jani. Marja Salo ja Aku Hirviniemi ovat ruuhkavuosiin kyllästyneet Laura ja Ari. Matleena Kuusniemi ja Mikko Nousiainen ovat menestyneet nautiskelijat Inka ja Esko. Mimosa Willamo ja Roope Salminen ovat uteliaat vastarakastuneet Milla ja Jere.

Vaihtamalla paranee – vai paraneeko? Swingers elokuvateattereissa 30.11.2018.
Korpelan kujanjuoksu kurvaa kohti kolmatta kautta!

Jaska (Janne Kataja) kurvaa kohti Korpelan kujanjuoksun kolmatta kautta! Mirjami (Suvi Salomaa) pysyttelee menossa mukana. Mutta kelpuuttaako rehti katsastusmies (Jyrki Mänttäri) Ladan? Katso klippi tästä.

TV1 sunnuntaisin 3.6. - 8.7.2018 klo 17.07 - 18.00 (1. tuotantokausi) ja 15.7. - 19.8. (2. tuotantokausi)
TV1 sunnuntaisin 26.8. - 30.9.2018 klo 21.05 - 21.55 (uusi 3. tuotantokausi)

Seuraa sarjaa Yle Areenasta tästä!napakymppi saa jo kolmannen kauden ja haku on käynnistynyt!

Haku Janne Katajan juontaman Napakymppi-ohjelman kolmoskaudelle on käynnistynyt! Mukaan kaivataan osallistujia kaikist väestö- ja ikäryhmistä ympäri maan. Lue lisätietoja ja hae mukaan hulvattoman romanttiseen ohjelmaan tästä.


Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset nyt dvd:nä

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuva on ilmestynyt DVD:lle. Hanki omasi!


Huippusuosittu napakympPI-ohjelman kakkoskausi pärähti käyntiin!

Janne Katajan luotsaama legendaarinen Napakymppin kakkoskausi pärähti käyntiin viikonloppuna Nelosella! Ohjelmaa saamme seurata 15 jakson verran. Jannen lisäksi ohjelmassa nähdään tuttuun tapaan Niina Lahtinen sekä Lenni-Kalle Taipale.Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset -elokuva kerää mahtavia arvosteluita

Viimeviikolla ensi-iltansa saanut odotettu lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on kerännyt jo huimasti mahtavia arvosteluita. Jos et vielä käynyt katsomassa elokuvaa, niin käy ihmeessä (ja ei se väärin ole käydä toistamiseenkin).


Rillirousku ja Isonapa Jälleen Facebookissa..

Ensi-iltaan on enää muutama päivä aikaa. Mitä Rillirousku ja Isonapa haluavat kertoa tällä kertaa? Katso Facebookista.


Onko tämä totta, Rillirousku ja isonapa facebookissa?

Ensi-iltahan on vasta ensiviikolla, mitäs asiaa Poliiseilla on? Katso video Facebookista.Heinähattu, vilttitossU ja rubensin veljekset reilun kahden viikon päästä!

Katso alta tyttöjen tekemä Janne Katajan haastattelu! Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset - elokuva ensi-illassa 24.11.2017.
Napakympistä toinen kausi!

Huikean suosion saavuttanut, legendaarisen treffiohjelma Napakympin uudistettu versio saa jatkoa! Nyt voit hakea osallistujaksi huippusuosittuun ohjelmaan - jos elämäsi rakkaus on vielä hakusessa, hae mukaan nyt.

Siirry tästä Nelosen sivuille ja täytä hakemus.


Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset - leffakirja!

24.11.2017 ensi-iltansa saavan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kunniaksi Nopolan sisarusten verraton lastenromaani julkaistaan leffakannella ja valokuvaliitteellä varustettuna! Kannen ja liitteen valokuvat ovat peräisin suoraan kuvauspaikoilta. Sisuskuvitus on tuttuun tapaan Salla Savolaisen käsialaa. Lisätietoa Tammen sivuilta.


Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset
-elokuvan ensi-ilta lähenee - katso traileri!

Uuden kotimaisen koko perheen elokuvan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset varsinainen traileri on julkaistu.

Hykerryttävät nimiroolit Heinähattuna ja Vilttitossuna tekevät Emily Shipway ja Ella Kangas ovat kuin hypänneet suoraan kirjoistamme valkokankaalle”, kertovat tuoreen version elokuvasta nähneet Sinikka Nopola ja Tiina Nopola.

 "Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään rakastetut Heinähatun ja Vilttitossun suurelle elokuvayleisölle. Traileri antaa esimakua siitä, mitä on luvassa”, kertoo tuottaja Jarkko Hentula.

Anna Dahlman ohjaa Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset perustuvan elokuvan. Nimiosissa nähdään Emily Shipway ja Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja sekä sivuosissa Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kiti Kokkonen ja Pekka Strang. Elokuvan tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä.


legendaarinen napakymppi alkaa torstaina 21.9. nelosella!

Legendaarinen Napakymppi palaa ruutuun Janne Katajan juontamana torstaina 21.9.2017 klo 21.00 Nelosella.


Ilkka arvosteli näytelmän yksi mies, kaksi pomoa

Yksi mies, kaksi pomoa roiskii överihuumoria ja verbaaliakrobatiaa

"Seinäjoen kaupunginteatterin syksyn avaa Richard Benin käsikirjoittama menestyskomedia Yksi mies, kaksi pomoa. Näytelmä hieroo överihuumorista pitävien naurunystyröitä urakalla: se suksii tyylipuhtaasti kreisikomedian latuja. Juonesta viis. Pääasiassa on nyt näyttämölle katettu kimurantti suhdesoppa, joka tarjoillaan kaikenkirjavin slapstick-vitsein kuorrutettuna.

Yksi mies, kaksi pomoa -näytelmässä täytekakut eivät lennä päin naamaa, mutta lähellä sitä ollaan. Jotain muuta nimittäin lentävät – aivot narikkaan. Samaa heittäytymistä vaaditaan katsojalta. Näytelmän vierailevana tähtenä esiintyy Janne Kataja. Häntä osuvampaa koomikkoa päärooliin tuskin olisi voinut löytää. Kataja saa valjastaa roolissaan käyttöön koko ilmerepertuaarinsa. Verbaaliakrobatiakin häneltä luonnistuu. Kataja esittää Francisia, työtöntä ja nälkäistä luuseria, joka onnistuu rahapulassa palkkaamaan itselleen kaksi pomoa. Alkaa pähkähullut mittasuhteet saava ruljanssi, kun Francis yrittää pitää pomot pomot erillään ja tietämättöminä toisistaan. Lipevien puhelahjojensa ansiosta hän onnistuukin, mutta loppua kohden langat alkavat karkailla hyppysistä. Näsistä draamallisista törmäyskohdista näytelmä punoo mehukkaimmat hupailunsa. Juonikuviota mutkistavat myös muun muassa yksi mieheksi tekeytyvä nainen ja yksi yltiöpäisen rakastunut romantikko."

- Anne Puumala, Ilkka


yksi mies, kaksi pomoa - syyskuussa seinäjoen kaupunginteatterissa!

Janne Kataja nähdään syyskuussa Yksi mies, kaksi pomoa -komedian pääroolissa Seinäjoen kaupunginteatterissa. Katso alta video jossa Janne esittelee Seinäjoen teatteria.

Osta lippusi näytelmään ennakkoon täältä.
syyskuu ja uusi napakymppi lähestyy, tsekkaa tunnelmia sarjan kuvauksista!

Janne Kataja juontaa syyskuussa Nelosella alkavaa uutta Napakymppiä. Jannen rinnalla Napiksessa nähdään myös Lenni-Kalle Taipale sekä Niina Lahtinen. Alla hieman esimakua tulevasta, nimittäin valokuvia sarjan kuvauksista. Hauskoja ja kutkuttavia hetkiä näyttää olevan luvassa!
KORPELAN KUJANJUOKSU SAA JATKOA!

Yle esittää uusintana Korpelan kujanjuoksu -sarjan ensimmäisen tuotantokauden sunnuntaisin, 6.8. alkaen, ja uudet toisen kauden jaksot nähdään heti perään.
Kolmas kausi on tulossa ruutuun vuoden 2018 puolella.

Tarkemmat tiedot YLE:n sivuilta


HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET somessa

Tervetuloa seuraamaan Heinis-leffan tekoa Instagramissa ja Facebookissa!


HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET -traileri julkaistu

Katso alta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan traileri ja bongaa Janne!


Tunnelmia Heinähattu, vilttitossu ja rubensin veljekset -elokuvan kulisseissa

Kesäisiä tunnelmia Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kuvauksista. Kuvissa vilahtaa Janne Katajan lisäksi mm. Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Pilvi Hämäläinen, Pekka Strang ja Krisse Salminen.Janne Kataja juontaa uuden Napakympin,
apureina Lenni-Kalle Taipale ja Niina Lahtinen.

Yksi Nelosen syysohjelmiston varmasti odotetuimpia ohjelmauutuuksia on rakastetun ja supersuositun Napakympin paluu suomalaisten tv-ruutuihin. Ohjelman puikoissa nähdään tunnettu ja takuuviihdyttävä kolmikko!

Syyskuussa Nelosella alkavan Napakympin juontaa näyttelijä ja koomikko Janne Kataja. Jannen ja osallistujien apuna nähdään näyttelijä ja koomikko Niina Lahtinen, joka tarjoaa korvaamatonta tukea elämänsä ehkä jännittävimmän paikan eteen astuville Herra ja Neiti X:ille.

Napakympin keskiössä on juontajan lisäksi tietenkin myös tunnelman katossa pitävä pianisti. Pestin ottaa omakseen The Voice of Finlandistakin tuttu virtuoosi Lenni-Kalle Taipale, joka ei jää myöskään soittimensa takana sanattomaksi.

Janne Kataja suhtautuu ohjelmaan intohimolla, sillä Napakympissä ollaan elämän suurten kysymysten äärellä.

"On kutkuttavaa, että tässä on mahdollisuus siihen, että kaksi yksinäistä kohtaa. Toisaalta on myös hauskaa nähdä kelle osuu Keuruu", Kataja lohkaisee.

Napakymppi alkaa Nelosella syyskuussa. 

Lenni-Kalle Taipale, Janne Kataja ja Niina Lahtinen uudessa Napakymppi-ohjelmassakaikki vastaan 1 jatkuu syksyllä!

Kaikki vastaan 1 saa jatkoa syyskuussa! Syksyllä jälleen yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä, ja lopulta potin korjaa kotiin joko studiopelaaja tai joku onnekas kotipelaaja. Syyskaudella ohjelma uudistuu hieman, sillä Janne Katajan rinnalla ohjelmassa on uusi temppumestari. Sara Forsbergia ei nähdä enää remmissä, mutta meininki ei hidastu tulevaisuudessakaan - uusi temppumestari julkistetaan elokuussa.

Nelosen Kaikki vastaan 1 -sarja saa jatkoa syksyllä 2017!


HEINÄHATTU JA VILTTITOSSU -KIRJASTA ELOKUVA

Tunnetusta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin Veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Päärooleissa on joukko maan parhaita komediatähtiä. 

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamasta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Lukuharjoituksista julkaistuissa kuvissa näkyvät Heinähatun rooliin valittu 8-vuotias Emily Shipway sekä Vilttitossua esittävä 6-vuotias Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään mm. Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa 2017.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset kuvataan tulevana kesänä. Elokuvan levittää elokuvateattereihin marraskuussa 2017 SF Studios ja sen televisioensi-ilta nähdään myöhemmin Nelosella. SVOD-oikeudet on hankkinut Elisa Viihde. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 12 kirjaa, joista Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan tiimi


KAIKKI VASTAAN 1 ALKAA NELOSELLA HELMIKUUSSA!

Katso, pelaa mukana, ja voittaja voit olla SINÄ! Ja kanssasi pelaamassa Anni Hautala, Sara Forsberg ja Janne Kataja. Ohjelman FB-sivulle pääset tästä.

Kaikki vastaan 1 on Nelosen kevään uusi koko perheen live-show, jossa yksi studiopelaaja kilpailee koko Suomea vastaan yllättävissä tehtävissä. Katsojien on myös mahdollista osallistua peliin puhelimillaan Kaikki vastaan 1 -sovelluksen kautta, ja erityisesti studioyleisöltä toivomme peli-intoa, sillä pelaamalla voi voittaa jopa tuhansia euroja! Pelaamiseen voivat osallistua kaikki katsojat älypuhelimillaan, mutta voittaakseen rahapotin pelaajan täytyy olla 15-vuotias. Lue lisää täältä!


JANNE KATAJA HULVATTOMASSA BRITTIKOMEDIASSA SYKSYLLÄ 2017

Yksi mies, kaksi pomoa

Francis (Janne Kataja) on nälkäinen ja työtön luuseri, jonka eteen onni potkaisee kaksi pomoa näiden tietämättä toisistaan. Luvassa on kaksi palkkaa mutta samalla mahdoton ruljanssi, kun Francis pyrkii pitämään toisiaan etsivät pomot erillään. Tilanne on nimittäin se, että toinen pomoista on toisen valepukuinen tyttöystävä ja poliisikin on parivaljakon perässä.

Huh!

Asiat saati valeasut eivät pysy tolallaan eikä mielikuvituskaveristakaan ole pelastukseksi älyttömän hauskan komedian kiihdyttäessä vauhtia. Ja seurauksilta, niiltä ei ole turvassa yleisökään.

Yksi mies, kaksi pomoa on brittiläisen Richard Beanin menestyskomedia vuodelta 2011. Naurupaketti pursuaa fyysistä ja verbaalista komiikkaa. Musiikin skifflebändille on säveltänyt Grant Olding. Hulvaton suomennos on Mikko Koivusalon taattua käsialaa. Komedian ohjaa Jaakko Saariluoma.

Osta lippusi tästä


janne kataja mukana uudessa koko perheen viihdeohjelmassa

Kaikki vastaan 1 (2017)

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

Nelosen uuden Kaikki vastaan 1 -sarjan Janne Kataja, Anni Hautamäki ja Sara Forsberg


Korpelan kujanjuoksu dvd:nä

Korpelan Kujanjuoksun ensimmäinen tuotantokausi on nyt saatavilla tupla-DVD:nä. Loistava lahjaidea isänpäiväksi tai vaikkapa jouluksi!

Tilaa omasi täältä: http://www.discshop.fi/tv-sarjat/dvd/korpelan_kujanjuoksu_2_disc/P113736#reviews

JANNE KATAJA MUKANA YLEN UUDESSA KOTIMAISESSA SARJASSA

Korpelan kujanjuoksu on YLE:n kotimainen sarjauutuus. Tämä komediallinen draamasarja saa tv-ensi-iltansa YLE TV1 Kotikatsomossa 4.9.2016. klo 21.05.
Rooleissa nähdään Janne Katajan lisäksi muun muassa Esa Latva-Äijö, Karoliina Vanne, Juhani Niemelä ja Tuija Vuolle.

Tarkemmat tiedot YLE:n sivuilta


Kuokkavieras kataja testaa suomalaisten vieraanvaraisuuden

5.9. alkavassa uutuussarjassa Janne Kataja testaa suomalaisten vieraanvaraisuuden. Kuokkavieraana kulkevan Jannen mukana ovat vain kuvaaja ja äänittäjä, eikä taskussa ole lantin lanttia. Katso tuore video Kuokkavieras-ohjelman sivuilta

Kuokkavieras alkaa Jimillä maanantaina 5.9. klo 21


Kuokkavieras kataja alkaa 5.9.2016!

Mitä tapahtuu, kun Janne Kataja tupsahtaa kylään aivan pyytämättä ja yllättäen? Se selviää, kun Kuokkavieras Kataja alkaa Jimillä maanantaina 5. syyskuuta kello 21!


Janne On riihimäeltä!

http://www.riihimaenseutu.fi/riihimaki/


Puhtaana käteen teki katsojaennätyksen

Muun muassa Janne Katajan ja Lauri Ketosen tähdittämä Puhtaana käteen on nyt Rauman Kaupunginteatterin historian katsotuin puhenäytelmä. Ennätys rikkoutui torstaina 14. huhtikuuta.

Huikean menestystarinan viimeiset näytöspäivät ovat nyt käsillä. Ole osa suurta ennätysjuhlaa ja tule katsomaan esitys! Osta lippusi ja naura itsesi isoon nautintoon.

Lue lisää ja varaa paikkasi ennätyskatsomossa: Puhtaana käteen

ammattimainen juontaja tai aitoa tilannekomiikka - tai sekä että!

Kun näkee sen vaivan, että järjestää tilaisuuden, kannattaa se saman tien tehdä hyvin – siis tarjota vieraille mukavaa tunnelmaa ja unohtumattomia elämyksiä. 

Kaipaako tapahtumasi ohjelmanumeroa tai vaikkapa juontajaa? Janne tuo juhlaasi tässä ja nyt –komiikkaa, illuusioita ja taikuutta tai juontaa tilaisuuteesi varmalla otteellaan alusta loppuun. Ota yhteyttä Ohjelmakauppaan ja tilaa Janne esiintymään tilaisuuteesi – kannattaa toimia nopeasti, sillä suosituimmat päivät täyttyvät kovaa kyytiä.